Matkalla kotiin

Kanssasi matkalla kotiin!

Myytävät asunnot

Välitän koteja suurella sydämellä tarjoten käyttöösi ratkaisukeskeiset työkalut ja nykyaikaiset markkinointikanavat. Haluan tarjota asiakkailleni unelmien kodin, jonka suojissa nautitaan elämästä. Kuljen kanssasi kohti kotia !

Oletko myymässä?

Harva meistä tekee useampia asuntokauppoja elämässään. Niinpä asiantunteva ja luotettava apu on enemmän kuin paikallaan. Osaamiseni takaa nopean myyntiajan ja parhaan myyntiarvon asunnollesi. Kohteesi saa näkyvyyttä niin somessa kuin muissakin nettimarkkinointikanavissani. Sitoudun jokaiseen myyntikohteeseeni ja panostan kaiken osaamiseni onnistuneiden kauppojen syntymiseen.

Asunnon ostajan muistilista

Oma koti on unelmien täyttymys ja sen on vastattava toiveitasi. Käytä hetki aikaa ja mieti tarkkaan, mitä oikeastaan toivot uudelta kodiltasi. Millainen asunnon pitäisi olla? Kaipaatko historian havinaa vai miellyttääkö uudet ja modernit linjat enemmän? Mieti myös, oletko valmis sijoittamaan aikaa ja rahaa remontoimiseen.

Älä unohda asunnon sijaintia. Mieti, haluatko keskelle kaupungin vilinää vai mieluummin maaseudun rauhaan. Näihin asioihin liittyen pidä mielessäsi, mitä palveluita tarvitset ja kaipaat asuntosi lähelle. Lapsiperheelle päiväkoti ja koulu ovat tärkeitä, kun taas toisille tärkeämpää on ruokakaupan läheisyys.

Tarjonta asuntomarkkinoilla kattaa varmasti jokaisen tarpeen ja toiveen. Eri asia on, mikä toiveiden ja tarpeiden hintalappu on. Laske, kuinka paljon voit ja haluat sijoittaa asuntoon varojasi. Ja muista myös mahdolliset remonttikustannukset laskelmassa.

Älä unohda nykyistä asuntoasi yhtälöstä. Uuden asunnon löytyessä nykyisen asunnon myyminen halutaan hoitaa nopeasti pois alta. Mieti tarkkaan, onko sinulla aikaa hoitaa myynti itse vai haluatko asiantuntijan apua.