Nimi jonka tunnet

Jokainen koti on arvoasunto

Kiinteistönvälittäjä
suurella sydämellä

Minulle kiinteistönvälittäjänä on tärkeää mahdollistaa asiakkaalleni paras lopputulos. Olkoon sitten kyse parhaasta myyntiarvosta tai soveltuvasta asumisratkaisusta, pyrin löytämään sinun tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun. Tärkeimpiä arvojani on rehellisyys, johon on helppo pohjata onnistuneet kiinteistökaupat. Ihmisten ja heidän elämäntilanteidensa kohtaaminen ovat arkipäivää minulle, eikä yhteenkään ole vielä jäänyt ratkaisua löytymättä. 

Taustaa

Myynti ja kaupanteko ovat olleet aina läsnä työurallani. Aloitin yrittäjänä vuonna 2010 Järvenpään K-Market Satukallion K-kauppiaana, josta siirryin Pohjois-Haagaan K-Supermarketin kauppiaaksi. Molemmat kaupat olivat uusperustantakohteita, jotka rakensin alusta saakka yhdessä osaavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa osaksi alueiden jokapäiväistä arkea. Siirryin kiinteistönvälittäjäksi vuonna 2017. Työssäni pidän erityisesti mahdollisuudesta ratkoa ihmisten erilaisia asumistarpeita yhdessä, ja minulta saat aina tarpeisiisi räätälöidyn palvelutarjouksen!

  • Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV
  • Laillistettu vuokravälittäjä, LVV
  • Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto, KiAT
  • Yrittäjän ammattitutkinto, YAT
  • Osakas, KOTI LKV / Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Mistä tunnistat hyvän kiinteistönvälittäjän?

Hyvällä kiinteistönvälittäjällä on omat ominaisuutensa, jotka tekevät hänestä hyvän työssään. Tiedollinen osaaminen ei riitä, kun tehdään työtä ihmisten ja heidän unelmiensa parissa. Hyvä kiinteistönvälittäjä kuuntelee asiakastaan ja ymmärtää asiakkaan kertomasta tämän toiveet sekä tarpeet. Samalla hän hakee ratkaisuja näihin tarpeisiin, joskus jopa sieltä laatikon ulkopuolelta. Toisaalta hyvä välittäjä jaksaa työstää niin asuntosi myyntiä tai uuden kodin löytymistä väsymättä. Tunnistat varmasti hyvän välittäjän, kun minun kanssani teet töitä.